Werk

De meest recente projecten uit De Regiekamer.

Veelzijdig, praktisch en creatief. Dat zijn steekwoorden die het werk van De Regiekamer karakteriseren. Overtuig jezelf en bekijk onze meest actuele projecten die we samen met onze opdrachtgevers met veel trots en gedrevenheid gerealiseerd hebben.

En wil je meer weten over een specifiek project of een bepaalde aanpak, dan is een telefoontje of e-mail genoeg. We zijn trots op ons werk en vertellen er graag alles over!

Klantevent Mobiliteit voor Arval

Opdracht van Arval Lease: bedenk een identiteit voor een klantenevenement waarbij de nieuwe ideeën en ontwikkelingen in leasing en mobiliteit in de breedste zin van het woord worden gedeeld. Het evenement heeft als titel gekregen: #WHATSNEXTINMOBILITY   De Regiekamer heeft naast de copy en de event visual, ook het uitnodigingstraject (zowel offline als ook online)...
Arval-poster-Mockup

Motiverend sociaal jaarverslag voor Favorite Gifts

Ontwerp, illustratie, vormgeving en drukwerk Jaarverslag in 4 taalversies. Doel: informeren over resultaten, maar bovenal motiveren m.b.t. de nieuwe ambitieuze koers.
Favorite Gifts Jaarverslag

Smaakvolle nieuwe website voor Bistro In Petto

Mobile first, dat is de nieuwe website van Bistro In Petto. Optimaal gebruikersgemak en altijd de optie Reserveren binnen handbereik.
bistro-in-petto

Multi-label webshop voor Heffiq intern transport

Heffiq intern transport is de landelijk dealer van Hyster trucks. Voor Heffiq ontwikkelde De Regiekamer een klantvriendelijke webshop.
Heffiq-trucks-Hyster

Optimale vindbaarheid voor Van der Vliet aannemersbedrijf

Verhoging van offerteaanvragen via de site door optimale vindbaarheid als prominente aannemer in de Bommelerwaard.
Optimale vindbaarheid voor Van der Vliet aannemersbedrijf

Van Doesburg Int. Transport

Uitgangspunt voor de nieuwe website: duidelijke profilering diensten, optimaal gebruikersgemak en verhogen sitebezoek.
Van Doesburg Int. Transport

Meertalige website voor Plospan

In nauwe samenwerking met Newstaed heeft De Regiekamer de content voor de nieuwe meertalige website van Plospan verzorgd.
Meertalige website voor Plospan