Smaakvolle nieuwe website voor Bistro In Petto

Bourgondisch genieten aan de Waaldijk 1 in Rossum. Dat is de slogan van Bistro In Petto en dat was tevens het alles bepalende thema voor de uitstraling die we meekregen. Sfeer, bourgondisch genieten en uitnodigend om aan tafel te genieten van heerlijk bereide gerechten. Vaak vers uit de Bommelerwaard.

Modernisering logo ontwerp

De opdracht was om Bistro In Petto met de nieuwe website een nieuwe frisse uitstraling te geven, zonder het authentieke bourgondische karakter van de bistro te verliezen. Daarnaast was een deelvraag ook om de verschillende horecamogelijkheden op de locatie aan de Waaldijk 1 in Rossum duidelijker naar voren te laten komen. Naast de bistro heeft In Petto ook een sfeervol bruin café, De Pub en een zaalfaciliteit; ’t Schippers.

Daarom is in samenwerking met vormgevingsbureau Koudijs eerst het logo gemoderniseerd, zonder de herkenbare elementen uit het bestaande logo te verliezen. Ook zijn de 3 faciliteiten duidelijk aan het woordmerk gekoppeld zodat in een oogopslag duidelijk is waar In Petto voor staat. Een illustratieve vorm van de dijklocatie maakt het geheel compleet.

Mobile first

De nieuwe website is zo opgezet dat deze zeker ook op mobile vertoning bijzonder klantvriendelijk werkt. Dat hebben we onder andere gedaan door de knoppen ‘bellen’ en ‘reserveren’ een vaste positie te geven onderin het mobiele browserscherm. Zo maak je optimaal gebruik van de mobiele functies die ervoor zorgen dat je snel in contact komt met In Petto voor het reserveren of het aanvragen van een culinair voorstel.

 

Vorige
Volgende