Van Doesburg Int. Transport

Uitgangspunt voor de nieuwe website: duidelijke profilering diensten, optimaal gebruikersgemak en verhogen sitebezoek.

Meertalige website voor Van Doesburg Int. Transport

Voor G. van Doesburg Internationaal Transport B.V. ontwikkelde De Regiekamer een nieuwe website. Van Doesburg is een transportbedrijf dat een enorme groei doormaakt. Op de nieuwe website wilde men een duidelijke profilering van de verschillende diensten die men onder haar dak heeft. Het resultaat is een dynamische website die naast de veelzijdigheid, ook de specialismen zoals het intermodaal transport naar Italië prominent naar voren laat komen.

SEO teksten

De teksten voor deze nieuwe full responsive (PC, tablets en smartphones) website zijn SEO-vriendelijk geschreven, waardoor de vindbaarheid in de zoekmachines aanzienlijk is verbeterd. Gekoppeld aan het actieve Facebook en LinkedIn gedrag van Van Doesburg is de traffic naar de site stevig toegenomen.

doesburg-transport-smartphone

Call to action

De bezoeker op de website wordt het verder gemakkelijk gemaakt door telkens de gewenste vervolgactie, zoals bijvoorbeeld het direct aanvragen van een offerte of het inloggen op het klantportaal, direct in beeld te hebben. De reacties van klanten zijn dan ook lovend over de nieuwe site en daar doen we het natuurlijk voor!

Vorige
Volgende