Optimale vindbaarheid voor Van der Vliet aannemersbedrijf

Verhoging van offerteaanvragen via de site door optimale vindbaarheid als prominente aannemer in de Bommelerwaard.

Beter vindbaar in Google en meer leads genereren via de nieuwe website

Van der Vliet Aannemers- en Afbouwbedrijf staat bekend als de sympathieke aannemer in de regio Bommelerwaard. Van der Vliet staat bekend om zijn persoonlijke benadering en de grote mate van flexibiliteit tijdens het werk. De concurrentie tussen aannemers in de regio is erg groot. Daarom is het belangrijk om naast de prima dienstverlening ook op het internet goed vindbaar te zijn en hoog in de Google ranking te staan.

vandervliet-iphone

 

Aansprekende vormgeving met veel call to action

Van der Vliet is een jong aannemersbedrijf met dynamiek. Om dat ook op de website duidelijk naar voren te laten komen is een moderne frisse uitstraling ontworpen. Steven Nijstad van Newstaed tekende voor het opvallende design van deze visueel sterk ogende site. De bezoeker wordt eenvoudig aan de hand van een heldere menustructuur binnen maximaal 2 klikken naar de gewenste pagina gestuurd.

Ook beeld wordt geïndexeerd door Google

Wat niet iedereen weet is dat het op de juiste wijze toepassen en benoemen van afbeeldingen, ook uiterst positief worden beoordeeld door de zoekrobots van Google. Dat zit bij de nieuwe website van Van der Vliet wel snor. Veel voorbeelden en beschrijving van uiteenlopende projecten in en buiten de Bommelerwaard.

Vorige
Volgende